U bent uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoeksproject.

 

Deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van uw tijd kosten.

 

maar eerst-

Voordat u beslist of u wilt deelnemen, is het belangrijk dat u begrijpt waarom dit onderzoek wordt uitgevoerd en wat het concreet zal inhouden. Gelieve de tijd te nemen om deze informatie zorgvuldig door te lezen en eventueel met anderen over het onderzoek te praten. Neem contact met ons op als er iets niet duidelijk is of als u meer informatie wenst. Neem voldoende tijd om te beslissen of u al dan niet wilt deelnemen.


Waar gaat het onderzoek over?

Deze studie focust op personen die van en naar hun werk pendelen buiten de ochtend- en avondspitsuren. Voor personen die erg vroeg starten, laat eindigen, in shiften werken, of wiens werk moeilijk te bereiken is met bepaalde vervoersmiddelen zijn de mogelijkheden om op een comfortabele, betaalbare en duurzame manier te reizen vaak beperkt. Dat kan voor moeilijkheden zorgen voor zowel de werkgevers als de werknemers.

Dit project, dat loopt van februari 2017 tot januari 2019.

 

Wat houdt mijn deelname aan deze studie in?

 

Wat krijg ik in ruil voor mijn deelname?

 

Wat gebeurt er met mijn antwoorden?


Er zullen verschillende groepen mensen deelnemen aan het onderzoek. U werd gevraagd om deel te nemen omdat u:

  • Een eigenaar of manager bent van een kleine zaak in de horecasector (korte online vragenlijst, persoonlijk interview, of gezamenlijk onderzoek);
  • Tewerkgesteld bent in de horecasector (persoonlijk interview);
  • In een organisatie werkt die zaken of werknemers binnen de horecasector vertegenwoordigt (persoonlijk interview).

Uw deelname is geheel vrijwillig, u bent vrij om te kiezen of u al dan niet wilt deelnemen. Tijdens de studie kan u uw deelname ook stopzetten, of vragen om uw gegevens te verwijderen, op elk moment voor het einde van 2018, zonder daarvoor een reden te moeten opgeven


Alle deelnemers kunnen op aanvraag de uiteindelijke onderzoeksresultaten inkijken. Deze zullen anoniem openbaar worden gemaakt. Dat omvat zowel academische publicaties, als jargonvrije samenvattingen in het Engels, Nederlands, Frans en Bulgaars.

De horecamedewerkers bij wie een persoonlijk interview wordt afgenomen krijgen een cadeaubon als bedankje voor hun tijd.


Uw deelname aan deze studie is vertrouwelijk. Alle informatie die u persoonlijk of zakelijk kan identificeren blijft tussen u en de onderzoeker.

In de online vragenlijst wordt geen gevoelige persoonlijke informatie verzameld. Alle gegevens en analyses worden bewaard op een beveiligde VUB-server.

Er wordt enkel op geanonimiseerde wijze verslag uitgebracht van de resultaten in academische en algemene publicaties. Dat wil zeggen dat alle informatie die u deelt over uzelf of anderen, of over plaatsen of gebeurtenissen, zal worden verhuld zodat geen enkel resultaat kan worden gekoppeld aan specifieke personen of organisaties.

Dit onderzoek werd goedgekeurd door de ethische commissie van de Vrije Universiteit Brussel. Meer informatie, inclusief contactgegevens kan u vinden op: http://www.vub.ac.be/onderzoek/beleid/ethische-commissie

Onderstaande vragenlijst is bedoeld voor mensen die tewerkgesteld zijn in hotels, restaurants, cafés en bars. Zorg ervoor dat u de juiste vragenlijst invult.

Begin eraan als u 10 minuten de tijd hebt om alle vragen in één keer te beantwoorden.

Het formulier wordt niet correct weergegeven? Klik hier om het in een nieuw venster te openen.

powered by Typeform

Onderstaande vragenlijst is bedoeld voor eigenaars en managers in de horeca.Zorg ervoor dat u de juiste vragenlijst invult.

Begin eraan als u 10 minuten de tijd hebt om alle vragen in één keer te beantwoorden.

Wordt onderstaande vragenlijst niet correct weergegeven? Klik hier om de vragenlijst in een nieuw venster te openen.

powered by Typeform

Dit onderzoek wordt geleid door het Cosmopolis Centre for Urban Research van de Vrije Universiteit van Brussel. De onderzoeker heet Anna Plyushteva. U vindt meer informatie over haar via deze link.

Gebruik het onderstaande contactformulier of stuur Anna een e-mail op anna.plyushteva@vub.be als u vragen hebt.

Als u een probleem wilt melden, vragen we u om in eerste instantie de supervisor, dr. Kobe Boussauw, te contacteren via kobe.boussauw@vub.be.


Ons contacteren

Gelieve het onderstaande contactformulier in te vullen bij vragen of opmerkingen. We bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.

Name *
Name

PARTNERS

logo-cosmopolis.png
This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under the Marie Skłodowska-Curie grant agreement No 703047.

Dit project wordt gesubsidieerd door het Horizon 2020 onderzoeks- en innovatieprogramma van de Europese Unie in het kader van de Marie Skłodowska-Curie-subsidieovereenkomst nr. 703.047.